Multiplayer
2 spelers
Actie
Avontuur
Race
Klassiekers
Mario Bros
Kinderen
Pokémon
Bord
Kaarten
Voetbal
Autospelletjes
Motorfietsen
Aankleden
Koken
PC
Minecraft
Horror
.io
Ontsnappen
Dinosaurus
Grappig
Oorlog
Wapen
Ballen
Wiskunde
Verf
Mode
Basketbal
Strategie

Scary Stranger 3D

Speel nu

Soortgelijke games Scary Stranger 3D

Hoe speel je Scary Stranger 3D?

Scary Stranger 3D is een spel dat elementen van spanning en mysterie mengt met een vleugje humor voor een onvergetelijk avontuur.

In dit spel kruip je in de huid van Nick of Tanya, twee personages die vastbesloten zijn om de sinistere activiteiten van hun buurman, beter bekend als Scary Uncle, te ontmaskeren. Je hoofddoel is om Scary Uncle te slim af te zijn door slimme grappen en strategieën te gebruiken om zijn kwaadaardige plannen te verijdelen.

Elke beslissing die je neemt en elke actie die je onderneemt, zal je helpen overleven of je loopt het risico een van zijn vele slachtoffers te worden.

Hoe speel je Scary Stranger 3D?

  • Verken het huis en de omgeving, duik in elke kamer en verzamel voorwerpen die van pas kunnen komen bij je missies.
  • Los puzzels op en doe mee aan verschillende uitdagingen waarbij je puzzels moet oplossen om nieuwe levels te ontgrendelen of toegang te krijgen tot verborgen gebieden.
  • Gebruik je verstand om streken te bedenken om je buurman af te leiden of bang te maken en zo je voortgang in het spel te bevorderen.
  • Blijf uit het zicht door de omgeving in je voordeel te gebruiken en vermijd directe confrontaties die ertoe kunnen leiden dat je gevangen wordt genomen.

Bij Scary Neighbor 3D draait het niet alleen om het ontrafelen van een mysterie, maar ook om het beleven van een verhaal dat zich ontvouwt bij elke actie die je onderneemt. Ben jij er klaar voor om de duistere geheimen van je buurman onder ogen te zien en je huis te beschermen? Ga mee op avontuur en beheers het overlevingsspel tegen de enge buurman.

Wie heeft Scary Stranger 3D gemaakt?

Z & K Games heeft dit horrorspel ontwikkeld.

Scary Stranger 3D is ook te vinden in deze platformen:

Download Spelletjes

Download meer spellen

Tags

Laatste Avontuurspellen

Bekijk alle

Reincarnation: ADDO Remastered

Avontuur

Duck Life 2

Avontuur