Multiplayer
2 spelers
Actie
Avontuur
Race
Klassiekers
Mario Bros
Kinderen
Pokémon
Bord
Kaarten
Voetbal
Autospelletjes
Motorfietsen
Aankleden
Koken
PC
Minecraft
Horror
.io
Ontsnappen
Dinosaurus
Grappig
Oorlog
Wapen
Ballen
Wiskunde
Verf
Mode
Basketbal
Strategie

Ronny's Climb

Speel nu

Soortgelijke games Ronny's Climb

Hoe speel je Ronny's Climb?

Elk jaar houden de bosbewoners van Emerald Vale een vriendschappelijke wedstrijd om te zien wie de hoogste berg kan beklimmen, en nu is het tijd voor jou om eindelijk mee te doen! Ben je klaar om Ronny te vergezellen op een avontuur als geen ander in het spel Ronny's Climb?

Ga mee met Ronny het hert op zijn reis naar de top terwijl je springt, rent, puzzels oplost en het opneemt tegen gevaarlijke vijanden in deze kleurrijke wereld. Verken twee handgemaakte levels vol monsters, vallen en obstakels die snelle reflexen en strategisch denken vereisen! Bovendien vind je het leuk om eigenzinnige wezens te ontmoeten en hun klimvaardigheden te gebruiken terwijl je op zoek gaat naar geheime schatten in verborgen gebieden om kracht en nieuwe vaardigheden te krijgen. Voltooi prestaties door tegen de klok te racen om alle 100 edelstenen in elk level te vinden - geniet van onbeperkte spanning! Veel succes...

Wie heeft Ronny's Climb gemaakt?

Dit spannende platformspel is ontwikkeld door Zephyrix. Bij Minispelltjes hebben we een demo, maar je kunt de volledige versie spelen op Stoom.

Download Spelletjes

Download meer spellen

Tags

Laatste Kinderspellen

Bekijk alle