Multiplayer
2 spelers
Actie
Avontuur
Race
Klassiekers
Mario Bros
Kinderen
Pokémon
Bord
Kaarten
Voetbal
Autospelletjes
Motorfietsen
Aankleden
Koken
PC
Minecraft
Horror
.io
Ontsnappen
Dinosaurus
Grappig
Oorlog
Wapen
Ballen
Wiskunde
Verf
Mode
Basketbal
Strategie

Nesting Dolls

Speel nu

Soortgelijke games Nesting Dolls

Hoe speel je Nesting Dolls?

Nesting Dolls: Een ontspannende reis in de wereld van Russische poppen!

Dompel jezelf onder in de rust van Nesting Dolls, een charmant puzzelspel waarin je prachtige Russische poppen moet koppelen en verzamelen. Geniet van de voldoening als je ze op kleur sorteert en ze op magische wijze ziet verdwijnen, waardoor er ruimte vrijkomt voor meer poppen.

Wat maakt Nesting Dolls zo speciaal?

  • Eenvoudige, verslavende gameplay: Sleep de poppetjes op de basis om groepjes van drie of meer van dezelfde kleur te maken - makkelijk om te leren, maar moeilijk om onder de knie te krijgen!
  • Honderden uitdagende levels: Test je vaardigheden met verschillende levels, elk met unieke obstakels en uitdagingen - je zult je nooit vervelen!
  • Handige power-ups: Ontgrendel en gebruik speciale power-ups om de moeilijkste levels te verslaan - bommen, raketten en toverstafjes helpen je de overwinning te behalen!
  • Ontspannende sfeer: Geniet van een zen-ervaring met zachte muziek en charmante graphics - perfect om tot rust te komen en te ontspannen!
  • Verzamel unieke poppen: Ontdek een uitgebreide collectie Russische poppen met levendige kleuren en ontwerpen - maak je collectie compleet en pronk met je favoriete poppen!

Klaar om in de wereld van Russische poppen te duiken? Speel Nesting Dolls nu en geniet van een ontspannende en bevredigende ervaring!

Wie heeft Nesting Dolls gemaakt?

Bold Cat heeft dit strategiespel ontwikkeld.

Nesting Dolls is ook te vinden in deze platformen:

Download Spelletjes

Download meer spellen

Tags

Laatste Kinderspellen

Bekijk alle

Incredibox Sprunki

Behendigheid

Nesting Dolls

Strategie

Subway Runner

Sport

Sprunki But I Ruined It

Behendigheid